Lupava 3-vuotias koulu / allrounder ruuna

Mainos luotu: 08-09-2021
Katsottu: 1248

3-vuotias ESH ruuna Hamdan von Kaldala, (säkäkorkeus 167cm, mutta tulee kasvamaan vielä), etsii uutta kotia. Hamdan lähtee uuteen kotiin suoraan kasvattajalta. Hän on kaikinpuolin terve, hyväluonteinen ja helppo hoidettava. Hevosella on pitkät ja kauniit liikkeet, minkä puolesta sopisi hyvin kouluratsastukseen, tosin Hamdan on myös innokas hyppääjä. Ihmisiin Hamdan suhtautuu ystävällisesti ja on suorastaan huomionhakuinen.
Satulaan opettelua aloitettiin Hamdanin kanssa neljä kuuta sitten ja nyt on päästy siihen vaiheeseen, että kulkee hienosti kaikissa askellajeissa, myös hyppäämistä satulan kanssa on aloitettu.

Hevonen on elellyt meillä pihatossa, pysyy hyvin sähköaitauksessa, eikä karkaile. Laumassa ei ole dominoiva, vaan pikemminkin kaikkien kaveri.

Kengittäjän kanssa Hamdan tulee myös hyvin juttuun. Hevostrailerikaan ei ole Hamdanile vieras asia vaan sitä on kuljetettu jonkin verran.

Myynnin syyksi on, että tällä hetkellä tilallamme on nuoria hevosia sen verran paljon, että en ehdi treenaamaan ja kouluttamaan niin suurta laumaa. Hamdan lähtee vain hyvään ja rakastavaan kotiin! Tarvittaessa autan kuljetuksen järjestämisessä Suomeen.
Hevonen lähtee uuteen kotiin myyntisopimuksen ja eläinlääkärin tarkastuksen jälkeen. Lisätietoja (myös lisävideoita) saa kirjoittamalla suomeksi tai englanniksi sähköpostilla osoitteeseen tikkmari@gmail.com tai facebookiin Kaldala Mahetalu

Hinta on neuoveltavissa!

Video: https://www.youtube.com/watch?v=R6ThuA9Uq3U&t=1s

Hamdan von Kaldala:
i: Hassan K
i i: Hugh Grant de Muze
e: Piris Lucifera
e i: Blue Horse Lodestar

Hinta: 7000€

Synnyinmaa Viro

YHTEENVETO

Alaluokat : Kouluratsastus Rotu : Eesti ratsuhevonen Hevosen tai Ponin : Hevoset Sijainti : Viro Sukupuoli : Ruuna Syntymävuosi : Koulutustaso : A Säkäkorkeus (cm) : 167 cm
Hinta : 7000 EUR
eur

SUKUTAULU

Hevosen nimi (enintään 30 kirjainmerkkiä) Hamdan von Kaldala
Isä Hassan K
Isä isä Hugh Grant de Muze
Isä emä Perna (trak)
Emä Piris Lucifera
Emä isä Blue Horse Lodestar
Emä emä Piroschka
Hamdan von Kaldala
Hassan K
Piris Lucifera
Hugh Grant de Muze
Perna (trak)
Blue Horse Lodestar
Piroschka

YHTEENVETO

Alaluokat : Kouluratsastus Rotu : Eesti ratsuhevonen Hevosen tai Ponin : Hevoset Sijainti : Viro Sukupuoli : Ruuna Syntymävuosi : Koulutustaso : A Säkäkorkeus (cm) : 167 cm
Hinta : 7000 EUR
eur

YHTEYSTIEDOT

Sähköposti: tikkamari@gmail.com Puhelinnumero: Yhteyshenkilö: Mari
Võru County, Estonia