ILMOITUKSEN LISÄÄMINEN

Ilmoituksen lisäämiseksi Horses24:ssä, rekisteröidy käyttäjäksi ja toimi seuraavasti:

 1. Etsi horses24 etusivulta LISÄÄ ILMOITUS. Täytä ensimmäiset valinnat a) valitse tyyppi ja b) ilmoituksen muoto ja paina LISÄÄ ILMOITUS.
 2. Pääsit sivulle LUO ILMOITUS / sinun valitsemasi ryhmä. esim. Hevoset. Ilmoituksen aihe laatikkoon lisää hevosen nimi (tai varusteiden/palveluiden nimi). Lisää objektin kuvaus vapaana tekstinä. Paina TALLENNA JA JATKA.
 3. Pääsit sivulle JATKA LISÄÄMISTÄ.
  1. HINTA EUR - lisää myyntikohteen/palvelun hinta. Esimerkiksi 1000. Tai lisää vapaana tekstiä seuraavaan laatikkoon muu kommentti. Esimerkiksi, sovittaessa, tarjoa itse jne.
  2. Paikkakunta - lisää myyntikohteen sijainti vähintään kaupungin/kylän tarkkuudella ja valitse Googlen kartasta tarkempi osoite.
  3. ISÄ - EMÄ Myydessäsi hevosta, saat lisätä myös sen sukupuun. Jos laatikko jää tyhjäksi, niin tällöin tulee tieto - ei tiedossa.
  4. Viittaus tuloksille - lisää linkki, josta näkee hevosesi kilpailutuloksia. Esimerkiksi http://www.ratsanet.ee/...
  5. Korkeus/cm - lisää hevosen säkäkorkeus. Esimerkiksi 150
  6. Taso - lisää hevosesi koulutustaso, millä tasolla hevosesi kilpailee esimerkiksi kouluratsastuksessa. Esimerkiksi 120 tai L32
  7. Video 1 - lisää YOUTUBE linkki hevosestasi. On tärkeää, että URL on lisätty oikein! Esimerkiksi: U1fSZDZnDvw
  8. Video 2 - katso edellinen ohje. Saa lisätä kaksi videolinkkiä
  9. Yhteystiedot, sähköposti - lisää sähköpostiosoite, jonka haluat näkyvän avoimesti yhteystiedoissasi. Esimerkiksi info@horses24.ee
  10. Puhelinnumeron suuntakoodi. Lisää puhelimesi suuntakoodi. Esimerkiksi +358
  11. Puhelinnumero. Lisää puhelinnumerosi, jonka haluat näkyvän avoimesti yhteystiedoissasi. Esimerkiksi: 50 00000
  12. Nimi. Lisää nimi, joka näkyy ilmoituksessa. Esimerkiksi Jaak tai Jaak Smith.
  13. Luokitukset: hevonen vai poni. Valitse valikosta, mitä myyt. Esimerkiksi poni
  14. Sukupuoli - valitse valikosta hevosen sukupuoli. Esimerkiksi Ori
  15. Maa - valitse valikosta missä maassa myytävä hevonen on. Esimerkiksi: Suomi
  16. Rotu - valitse valikosta, mikä on myytävän hevosen rotu. Esimerkiksi, Suomenhevonen
  17. Syntymävuosi - valitse valikosta, minä vuonna hevonen on syntynyt. Esimerkiksi, 2006
  18. Ala –  valitse valikosta, millä alalla myytävä hevonen kilpailee. Esimerkiksi esteratsastus
  19. Lisää ilmoitukseen kuvat. Klikkaa - lisää kuvat ja lataa kuvat, joita haluat käyttää myynti ilmoituksessa. Kuvia voi lisätä yksi kerralla. Yhteensä voi lisätä neljä kuvaa. Yhden kuvan saa valita profiilikuvaksi (klikkaa oikealla reunassa - lisää profiilikuvaksi, se näkyy ilmoituksessa ensimmäisenä) Jos kuvia ei lisätä, niin tällöin tulee automaattisesti näkyviin Horses24 logo.
 4. Paina TALLENNA
  1. Ilmoitus on tehty ja tallennettu. On mahdollista valita ilmoituksen esikatselu ja tutustua vielä ilmoitukseen ennen sen julkaisua. Jos ilmoitus on sopiva, klikkaa JULKAISE ja pääset paketin valitsemiseen. Jos haluat kuitenkin tehdä muutoksia, niin klikkaa MUOKKAA ja saat tehdä muutoksia ilmoitukseesi. Paina TALLENNA ja katso esikatselusta uudestaan ilmoitusta. Toista niin kauan, kunnes olet tyytyväinen ilmoitukseen ja klikkaa JULKAISE.
 5. Pääsit JULKAISE ILMOITUS sivulle
  1. Sivustolla saat valita ilmoituksen paketin. Valitse sopiva paketti, miten halua myydä hevosesi. Tutustu myös ilmoituksen voimassaoloaikaan ja hintaan (hinnat sisältävät arvonlisäveron 20%) Kun olet valinnut sopivan paketin, klikkaa sitä.
 6. Pääsit VALITSE MAKSUTAPA JA TILAA -sivustolle
  1. Tällä hetkellä ainoa mahdollinen maksutapa on laskulla maksaminen. Jos haluatte muokata laskun saajan tietoja, klikkaa linkkiä. Sen jälkeen klikkaa Maksa laskulla. Lasku lähetetään sinulle sähköpostiin, jota käytit rekisteröinnissä.
 7. Laskun maksusta viimeistään 24 tunnin kuluttua ilmoitus aktivoidaan ja se näkyy vastaavasti paketille Horses24 -sivustolla.


ME KIITÄMME!