ILMOITUKSEN TEKEMINEN

Olet päättänyt myydä hevosesi ja olet valmistautunut siihen. Myydessäsi omaa hevosta sivuston Horses24 välityksellä maksaa se ainoastaan 12,00 euroa, mutta ennen ilmoituksen tekemistä sinun pitäisi olla varma siitä, että mahdolliset ostajat kiinnostuisivat ilmoituksesta. Toisin sanoen, tee oma ilmoitus huolellisesti aikaa käyttäen, älä kiirehdi! Lisää kuulutukseen kaikki info hevosesta ja todennäköisyys hevosen myynnistä nousee huomattavasti.

Anna tiedot, mikä tekee hevosesta erikoisen. Esimerkiksi hevosen hyvä sukupuu voi olla useimpien ostajien mielestä tärkeä. Kuvat ja videot ovat myös tärkeitä tiedonvälittäjiä ja auttavat välttämään tyhjiä pyyntöjä ja yhteydenotto toivomuksia. Tärkeää on myös, että kuvat ja videot ovat laadukkaita ja näyttäisivät hevosesi parhaimpia puolia.

Hinta. Hinta on todella tärkeä argumentti koko myyntiprosessissa. Useammilla ostajilla on mahdollista löytää itselleen sopiva hevonen tietyn budjetin puitteissa. Nähdessään, että myytävä hevonen on huomattavasti yli heidän budjetin, eivät he myöskään ota yhteyttä. Jos ette merkitse hintaa ilmoitukseenne, niin ilmoituksenne jää monien hakujen ulkopuolelle. Miten päättää hevoselle hinta? Ensimmäiseksi, tutki millaista hintaa toiset kysyvät samankaltaisista hevosista. Pidä mielessä, että ne ovat hinnat, joita ostajat pyytävät. Lopullinen osto-myyntihinta on yleensä jonkin verran matalampi. Yleensä liian korkea hinta on yleisin syy siihen, miksi hevonen jää myymättä. Jos haluat antaa hevosen kanssa mukana myös varusteita (satula, suitset jne) merkitse se myös ilmoitukseen.

Pidä mielessä, että on tärkeää lisätä ilmoitukseen myös myyjän sijainti ja yhteystiedot, joita olet valmis jakamaan julkisesti!

Ennen ilmoituksen lisäämistä tarkista ilmoitus käyttäen esikatselu -toimintoa ja varmista että siinä ei ole virheitä ja tiedot olisivat oikein!


HYVÄÄ ILMOITTAMISTA!